Jump to content

loorisa

Members
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

1 Follower

About loorisa

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. numele tau: larisa_faro numele jucatorului reclamat: [RHS]HeyImAlexis_ motiv: rocket in zona publica dovada: https://imgur.com/a/FguV5Lu
 2. numele tau: cornelia_faro (am facut pozele dupa contul ei) numele jucatorului reclamat: [RHS]Black_Coffe / Black_Coffe motiv: rocket in zona publica ( /beach ) dovada: https://imgur.com/a/ObyPDEj tinand cont ca a mai comis aceasta fapta (vezi linkul de mai jos), sunt de parere ca ar merita un ban, nu jail.
 3. numele tau: larisa_faro numele jucatorului reclamat: Adi89Pml24 motiv: minigun lv dovada: https://imgur.com/a/AZON7jw Si vreau sa il intreb si pe domnul Diego, "administratorul", de ce nu a luat nicio masura. Era de fata cu el in lv, doar statea si se uita ca curca.
 4. numele tau: larisa_faro numele jucatorului reclamat: 00000000000 (unsprezece de 0 in nume) motiv: car troll, tp hack, speed etc. dovada: https://sendvid.com/g6stp8q8
 5. numele tau: larisa_faro numele celui reclamat: _Tiger_ motiv: folosire tank in zonele publice. Desi dnul _Tiger_ are vip galben, a primit tankul de la prietenul sau Ahmed, pe care il puteti vedea pe tank. dovada: https://imgur.com/a/NNdof25 (primele 4 screenshoturi) martor care poate confirma: https://imgur.com/a/xSeS3Xq (aia doi se refera la el si Ahmed)
 6. numele tau: larisa_faro numele celui reclamat: [RHS]Dr.Ahmed motiv: folosire tank in zonele publice. Trag concluzia ca domnul Ahmed nu s-a invatat minte, face asta (asa cum am mai spus) de FIECARE DATA cand niciun admin nu este intrat. Actiunile sale duc la scaderea populatiei serverului, intrucat sunt multi jucatori noi dornici sa incerce o experienta noua, dar a caror entuziazm de a juca este distrus. dovada: https://imgur.com/a/NNdof25 (ultimele 4 screenshoturi) martor care poate confirma: https://imgur.com/a/xSeS3Xq (aia doi se refera la Ahmed si Tiger, vezi celalalt report)
 7. numele tau: larisa_faro numele celui reclamat: [RHS]Dr.Ahmed + _Tiger_ motiv: folosire tank in zonele publice. Domnul Ahmed are vip albastru si i-a dat acordul lui _Tiger_ sa foloseasca tankul pt. a omori jucatori. In primele poze, este suprins kill-logul in care _Tiger_ omoara un jucator cu tankul, iar printre ultimele ss-uri, Domnul Ahmed preia tankul si il foloseste pt a omori jucatori. Trag concluzia ca domnul Ahmed nu s-a invatat minte, face asta (asa cum am mai spus) de FIECARE DATA cand niciun admin nu este intrat. Actiunile sale duc la scaderea populatiei serverului, intrucat sunt multi jucatori noi dornici sa incerce o experienta noua, dar a caror entuziazm de a juca este distrus. dovada: https://imgur.com/a/NNdof25 martor care poate confirma: https://imgur.com/a/xSeS3Xq
 8. numele tau: larisa_faro numele celui reclamat: [RHS]Dr.Ahmed motiv: spawn-kill cu tankul, kill cu tankul in zonele publice, kill cu minigun in zone publice dovada folosirii tankului: https://imgur.com/a/gh1C6fH dovada minigunului: https://imgur.com/a/KLyheUn (nu era intr-un minigame cu minigun, pt. daca era, jucatorul respectiv nu l-ar fi injurat) :)) ot: vreau sa aduc in atentia adminilor ca nu este de prima data cand acest jucator face acest lucru. desi este constient de reguli, face acest lucru in fiecare zi, cand niciun admin este intrat.
 9. numele tau: larisa_faro SI cornelia_faro admin-ul de la care ai luat ban: Karma. ip-ul tau: - motivul banarii: https://imgur.com/a/bdK3ACQ (acelasi motiv pt. aman2)
 10. numele tau: larisa_faro numele adminului reclamat: Karma. motivul reclamatiei: abuz de puteri: jail,mute tuturor (sub pretextul limbajului, drive-by etc.) , ban tuturor celor intrati (sub pretextul ca sv-ul se muta pe un alt host, jigniri, limbaj), spawn kill cu minigun, schimbare fortata de skin dovada: https://imgur.com/a/uaKQCBy
×